Lichtreclame

Zowel overdag
als in het donker

Lichtreclame

Ben jij goed zichtbaar?

Met lichtreclame valt u 24/7 per week (oftewel 365 dagen per jaar) op!

Buiten begint het langzaam donker te worden en wanneer het ver genoeg donker is springen de lantaarnpalen aan. Je werpt een blik naar je bedrijfsterrein en kijkt vol trots naar je logo of reclameboodschap. Met jouw lichtreclame weet iedereen je te vinden, zowel overdag als in het donker!

Toepassingen voor lichtreclame
De mogelijkheden voor lichtreclame is groot en kun je inzetten voor zowel binnen als voor buiten! Zo kun je kiezen uit LED-verlichting en NEON-verlichting.

Lichtreclame kan bijvoorbeeld ingezet worden met verlichte reclamezuilen, 3D letters of een lichtbak. Daarnaast kun je lichtreclame ook inzetten voor diverse marketingcampagnes met bijv. verlichte (poster)frames die vast of vrijstaand verkrijgbaar zijn.

Zowel overdag als in het donker opvallen? Daag jij ons uit?

Onze werkwijze

Om een goed beeld te creƫren en tot het beste resultaat te komen, komen we uiteraard eerst bij jou op locatie. Ter plaatse bekijken we de situatie (beste plek voor lichtreclame, materiaalkeuze, afmetingen, etc.) en nemen we jouw wensen door.

Wanneer ons voorstel door jou is goedgekeurd, beginnen onze vormgevers en signspecialisten met schetsen, die we vervolgens aan je voorleggen. Wij gaan net zolang door totdat jij tevreden bent, waarna we beginnen we met de productie en montage.

Wanneer het ontwerp door jouw is goedgekeurd, nemen we de lichtreclame in productie en zullen we samen in overleg een datum prikken voor de montage.

Volgens de planning die we samen hebben opgezet, beginnen wij met het monteren van jouw lichtreclame (hoeveel tijd dit in beslag neemt verschilt per project).

Offerte aanvragen

Meer weten over lichtreclame?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?
Onze signspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Lichtreclame

  • Kies een categorie ...
  • In de ochtend tussen 9:00 - 12:00uur
  • In de middag tussen 13:00 - 16:30uur
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:30uur.
Contact

Neem contact op

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!

Ds.L.Tinholtstraat 42
8723 CX Koudum

T: 0514 – 52 25 16
E: info@decoreclamewerk.nl